Coaching

Coaching

Voor de opdrachtgever zijn wij constant op zoek naar de beste oplossing. Dankzij veel ervaring in de techniek zijn we niet alleen maar consultant, maar ook de engineer die met u mee denkt. Onze expertise ligt in  de engineering van bouw-, civiel- en installatietechnische techniek. In dit vakgebied vinden wij voor u het juiste personeel. Ook kan onze engineeringsafdeling de werkzaamheden intern uitvoeren.

Techni Works is een technisch detacherings- en engineeringsbureau. Wij  detacheren  personeel met expertise in werktuigbouw, elektrotechniek  en bouwkunde.   Daarnaast  hebben we interne projecten die wij op ons kantoor uitvoeren. Daarbij valt te denken aan  het engineeren van installaties tot het maken van bouwkundig BIM modellen.

 

Werknemer
Techni Works heeft menskracht en kennis hoog in het vaandel staan. Wij combineren de techniek met overleg en informatie naar onze partners. Met deze juiste kernwaarden is het mogelijk om voor werknemer en werkgever een oplossing te vinden. Onze medewerkers zijn zelf werkzaam geweest in de werkgebieden waar wij in participeren.

Wanneer jij dus als technicus op zoek bent naar een nieuwe baan, dan zoeken wij voor jou de juiste match. Wij coachen jou in het gehele traject. Dat houdt in dat wij feedback geven en zoeken naar de juiste aansluiting bij jouw expertise. Maak je wensen kenbaar zodat wij een goede match kunnen maken.
Neem contact met ons op, een kort gesprek kan heel veel verhelderen en een telefoontje is snel gemaakt.