Wij brengen project, kennis en menskracht samen.

Project

Techni Works neemt projecten aan en levert medewerkers, op het gebied van installatietechniek, bouw, infra, elektrotechniek, werktuigbouw,research & development en proces & productie.Bent u bezig met een nieuwe installatie, het reviseren of verbeteren van uw installatie of herstelwerkzaamheden? Techni Works kan u hierbij ondersteunen of de werkzaamheden voor u uitvoeren.

overons-1

 

Menskracht

Wij bieden de mogelijkheid om mensen voor een variabele tijd in te huren, maar ook op projectbasis of op basis van een vast dienstverband.

Als u op zoek bent naar een uitdaging, brengen wij u in contact met een werkgever die u nodig heeft. Daarbij zoeken we naar de meest geschikte match.

overons-2

 

Kennis

Techni Works is actief op het gebied van advies, onderhoud en beheer. Zo hebben we ook expertise in huis voor het werken met BIM. In een Bouw Informatie Model wordt integraal samengewerkt door meerdere disciplines in de techniek. Hiermee is het mogelijk om het hele project inzichtelijk te maken (op het gebied van techniek, planning en kosten). Daarmee kunt u het geheel beter managen zowel op projecten als op onderhoud en beheer.

overons-3

Uiteraard staan samenwerking en overleg hoog in ons vaandel.

Heeft u nog vragen of wilt u meer weten?

Neem dan contact met ons op