Diensten

Techni Works is een detacherings- en engineeringsbureau. Wij zijn constant op zoek naar de beste en meest passende oplossing voor uw bedrijf. Deze oplossing kan inhouden dat Techni Works een werknemer zoekt, maar kan ook interne uitvoering van projecten betekenen. Dankzij onze ervaring in de techniek bieden wij niet alleen consultancy, maar zijn wij ook de engineer die met u mee denkt, zowel in detachering als engineering.

Engineering

Een opdrachtgever kan er ook voor kiezen het gehele project bij Techni Works onder te brengen, en zo volledig ontzorgd te worden. Hierbij ligt onze kern-expertise in de engineering van bouw-, civiel- en installatietechniek. Ons team van engineers zal in overleg bespreken wat nodig is en een eerste advies geven, waarna het project kan worden uitgevoerd naar de wens van de opdrachtgever. Mocht er gedurende het project voor gekozen worden om dit weer onder te brengen bij de opdrachtgever, dan is dit natuurlijk mogelijk.

Detachering

Techni Works detacheert personeel met expertise in werktuigbouw, elektrotechniek en bouwkunde. Wij leveren mensen met verschillende opleidingsniveaus; van mbo tot universitair geschoold. Hiervoor werken wij samen met verschillende instituties, waaronder R.O.C. Nederland. 

Techni Works heeft menskracht en kennis hoog in het vaandel staan, en legt zo de link tussen werknemer en opdrachtgever. Wij combineren communicatie en techniek, door doorlopend overleg en transparantie. Hierbij nemen wij beide partijen in acht, om zo een succesvolle samenwerking te kunnen garanderen. Wij begeleiden het gehele proces: zelfs als een passende werknemer is gevonden, nemen wij een ondersteunende positie in om zo als katalysator functioneren. Ons commercieel team heeft een technische achtergrond in de werkgebieden waarin wij onze diensten leveren. Met deze ervaring kunnen wij onze begeleidende functie optimaal uitvoeren.

Technici

Techni Works begeleidt beide partijen gedurende het project, zowel de opdrachtgever als de werknemer. Wanneer jij dus als technicus op zoek bent naar een nieuwe baan, dan zoeken wij voor jou de juiste match. Techni Works coacht je in het gehele traject. Dat houdt in dat wij, voorafgaand aan het sollicitatiegesprek, feedback geven en zoeken naar de juiste aansluiting bij jouw expertise, maar ook als het project gestart is nog advies geven en bemiddelen. Het is daarom belangrijk voor ons dat ook de technicus zijn wensen kenbaar maakt. Op die manier kunnen wij een goede match maken, waarbij beide partijen tevreden zijn. Ben je geïnteresseerd in wat Techni Works voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Heeft u vragen of wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.