Techni Works

Over ons

Techni Works is een engineerings- en detacheringsbedrijf, gelegen in Molenaarsgraaf, in de buurt van Rotterdam. Techni Works heeft een flexibel en gevarieerd team, met zowel ervaren als startende medewerkers. Ook ons management team heeft technische achtergrond, in de praktijk en in het recruitment. Door onze veelzijdige ervaring kunnen wij hoge kwaliteit garanderen, in engineering en in detachering.
Techni Works neemt technische projecten aan, met name op het gebied van bouwkunde, elektrotechniek en werktuigbouw. Als organisatie versterken wij de markt in het leveren van engineering binnen uw projecten alsmede tot het leveren van menselijke capaciteit voor korte of langere tijd. Techni Works bestaat uit een flexibel team, met veel ervaring. Ook werken wij regelmatig samen met ZZP-ers. Deze mensen beschikken over veel kennis op het gebied van techniek, het werken met projecten, adviseren en detacheren.
Persoonlijkheid en aandacht zijn belangrijke pijlers voor ons. Als verbinder van werknemer en werkgever zijn wij constant op zoek naar een goede match en wederzijdse tevredenheid.  Een effectieve match kan pas gerealiseerd worden als beide partijen tevreden zijn.

Techni Works gebruikt haar expertise niet alleen praktisch: wij bieden ook diverse vormen van coaching aan, voor onder andere technische bedrijven maar ook voor sollicitanten. Als begeleider, trainer en coach hebben wij een sociale insteek. Onder een kopje koffie bieden wij de mogelijkheid om op een relaxte en informele manier kennis te maken met ons bedrijf.

Werkterrein

Het werkterrein van Techni Works is voornamelijk van bouwkundige, werktuigbouwkundige en elektrotechnische aard. Voorbeelden hiervan zijn infra, piping, energievoorziening en bediening en besturing van installaties. Wij zijn een gedegen partner in het gehele bouwproces. Dit doen wij voor allerlei opdrachtgevers zoals projectontwikkelaars, aannemers en ziekenhuizen. Onze specialisatie is het verhuren van technische expertise door middel van detachering en het uitvoeren van projecten. Het werkgebied omvat managing, engineering en uitvoering van projecten van beginfase tot eindfase.

Heeft u nog vragen of wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.