Onze Diensten

DIENSTEN

Wij zijn constant op zoek naar de beste en meest passende oplossing voor uw bedrijf. Deze oplossing kan inhouden dat Techni Works een kandidaat zoekt, maar kan ook interne uitvoering van projecten betekenen. Dankzij onze ervaring in de techniek zowel in de engineering als in het management, bieden wij de consultancy die als specialist met u mee denkt.

DETACHERING

Techni Works plaatst en detacheert personeel met expertise in de werktuigbouw, elektrotechniek en bouwkunde. Veelal in de sectoren zoals de Installatietechniek (Elektrotechniek & Werktuigbouw), Bouwkunde, Infratechniek, ‘Oil and Gas’ en Machinebouw. Wij leveren mensen met verschillende opleidingsniveaus van af mbo tot universitair geschoold.

Techni Works heeft zowel de persoon als zijn kennis hoog in het vaandel staan, en legt hiermee de link tussen werknemer en opdrachtgever. Wij combineren communicatie en techniek, door doorlopend overleg en transparantie. Omdat wij een technische achtergrond hebben en ervaring in zowel het management, engineering als uitvoering kunnen wij het gehele kennismakings- en aanname proces goed begeleiden. Als een passende kandidaat is gevonden, nemen wij tevens een adviserende positie in om zo als katalysator te functioneren voor de werkgever en de kandidaat.

TECHNICI

Wij begeleiden beide partijen gedurende het kennismakings- en aannamebeleid. Wanneer jij als technicus op zoek bent naar een nieuwe baan, dan zoeken wij voor jou de juiste match.

Techni Works adviseert in het gehele traject. Dat houdt in dat wij, voorafgaand aan het sollicitatiegesprek, feedback geven en zoeken naar de juiste aansluiting bij jouw expertise. Het is daarom belangrijk voor ons dat ook de technicus zijn wensen kenbaar maakt. Op die manier kunnen wij een goede match maken voor jou.

Wil je wat meer weten over hoe jij jezelf het beste kan profileren in de huidige arbeidsmarkt bel dan gerust. Wij kunnen je altijd wat tips geven.

Heeft u vragen of wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.