Techni Works

Over Ons

TECHNI WORKS

Techni Works is een detacheringsbedrijf, met een tak in Utrecht, Rotterdam en Dordrecht. Techni Works heeft een flexibel en gevarieerd recruitment team met ervaring (roots) in de techniek. Door deze ervaring kunnen wij een hoge kwaliteit garanderen, in de detachering en engineering.

Wij hebben altijd aandacht voor persoonlijkheid en techniek. Als verbinder van de werknemer met de werkgever zijn wij constant op zoek naar een goede match en wederzijdse tevredenheid.

Wij gebruiken onze expertise niet alleen op detachering. Wij bieden ook diverse vormen van coaching aan, voor onder andere technische bedrijven maar ook voor sollicitanten. Als adviseur en coach hebben wij een menselijke insteek.

 

TECHNI ENGINEERING

Techni Engineering neemt technische projecten aan, met name op het gebied van bouwkunde, elektrotechniek en werktuigbouw. Als organisatie versterken wij de markt met het leveren van technische specialisten voor uw projecten.

Techni Engineering  bestaat uit een flexibel team, met veel ervaring. Wij werken regelmatig samen met freelancers, onderaannemers en ZZP-ers. Zodoende vinden wij altijd een specialist voor uw situatie.

WERKTERREIN

Het werkterrein van ons is voornamelijk van werktuigbouwkundige, elektrotechnische en bouwkundige aard. Veelal in de sectoren zoals de Installatietechniek (Elektrotechniek & Werktuigbouw), Bouwkunde, Infra Vervoer en Energie, Industrie, Petrochemie en Machinebouw.

Dit doen wij voor allerlei opdrachtgevers zoals Installateurs, Adviseurs, Bouwkundige aannemers en Ziekenhuizen. 

Heeft u nog vragen of wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.